Sve vaše omiljene online serije na jednom mjestu.

Osmi Dan 4 Epizoda Sezona 8 sa Prevodom

Osmi dan 4 Epizoda Sezona 8 sa Prevodom, Osmi dan 4 Epizoda Sezona 8, Osmi dan 4 Epizoda Sezona 8 Na Hrvatskom, Osmi dan 4 Epizoda Sezona 2024, Osmi dan 4 Epizoda Sezona 8 online za gledanje, Osmi dan 8 Gun Epizoda 1 Se Prevodom Watch Online, Nova turska serija “Osmi dan – 8. Gün” donosi priču o Bahar, koja vodi sretan život sa suprugom Ahmetom, ali će je poraziti smrt majke Šehnaz. Šehnaz je uspješan softverski inženjer.

Prije nego što je umro, programirao je revolucionarni nacionalni softver koji je njegovu tvrtku odveo u zvijezde. Prilikom aktivacije softvera naići ćete na veliki problem. Hakirali su im sustav. To znači da mogu držati cijelu državu u svojim rukama bez ijednog ispaljenog metka.

Hicran sve epizode OVDJE.

Osmi dan 4 Epizoda Sezona 8 Online Za gledanje

Dok pokušava otkloniti ovu opasnost, Šehnaz će zaustaviti ljudi koji su provalili u sustav i postaviti joj zamku. Njegova smrt izazvat će šok u cijeloj zemlji. Iako isprva ne vjeruje da mu je majka mrtva, Bahar će kasnije morati prihvatiti ovu situaciju.

Ali zbog zauzetosti drugim obvezama nisam uspio na vrijeme pripremiti rukopis. datum, tek Prošlo je nešto više od godinu dana, mislim da se još može posvetiti toj obljetnici, što činim Knjiga koju imate u rukama nastajala je dugi niz godina, pa i desetljeća nje, a na njemačkom 1981.

Pratite nas na Facebooku ovdje

Osmi dan 4 Epizoda Sezona 2024

Godine. koju sam obranio na Papinskom sveučilištu Gregoriana u Rimu. Radosna mi je dužnost da se ovdje sa zahvalnošću prisjetim svojih rimskih profesora, pokojnih G. A. Wettera i S. Declouxa, koji su me pratili na početku moga studija i kod kojih sam Također zahvaljujem dr. Slavku Platzu i prof rada, posebno dr. Nikše Bižaca, kolege mog studija, dipl. pravnik Marko Durić, dipl. ing.”

Osmi dan 4 Epizoda Sezona 8 Na Hrvatskom

Premilosrdni Isuse, Ti si sam rekao da trebaš svoje milosrđe. Dovedi u prebivalište svog Premilosrdnog Srca duše iz čistilišta koje toliko voliš, ali koje još uvijek moraju biti otkupljene od Tvoje pravednosti. Koje su potekle kroz Tvoje Srce, neka ugase žar vatre koja čisti, da se i tamo slavi snaga Tvoga milosrđa.

Vječni Oče, pogledaj svojim milosrdnim očima na mjesto čišćenja patnih duša koje je spasilo Premilosrdno Srce Isusovo. Molim Te za gorku patnju Isusa, Tvoga Sina, i za gorčinu kojom je bila ispunjena Njegova Presveta Duša. Ne gledaj na njih osim na rane Tvoga Ljubljenog Sina, Isusa. I vjerujemo da je Tvoja dobrota i Tvoja milost neizmjerna.