Sve vaše omiljene online serije na jednom mjestu.

Opasna ljubav 28 Epizoda Sa Prevodom

Opasna ljubav 28 Epizoda Sa Prevodom, Opasna ljubav 28 Epizoda 2024, Opasna ljubav 28 Epizoda Na Hrvatskom, Opasna ljubav 28 Epizoda online za gledanje, Opasna ljubav 28 Epizoda Se Prevodom Watch Online, Tate Collins nalazi Milesa Archera mrtvog pijanog ispred vrata svog novog stana. Takav susret nikako se ne bi mogao nazvati ljubavlju na prvi pogled. Ali ipak imaju nešto zajedničko – neospornu međusobnu privlačnost.

Miles ubrzo priznaje Tate da je posljednji put poljubio i milovao ženu prije šest godina. To joj ga čini još zanimljivijim i privlačnijim. Između njih iz prve se rasplamsa obostrana fizička privlačnost i požuda, sve pršti od strasti i želje, ali Miles je vrlo suzdržan, pogotovo nakon ljubljenja i seksa. Kao da se boji ljubavi i bliskosti. Ubrzo postavlja dva uvjeta koje Tate mora strogo poštovati: da ga ne ispituje o njegovoj prošlosti i da ne očekuje ništa u budućnosti.

Opasna ljubav 28 Epizoda Online Za Gledanje

On ne želi ljubav, a ona nema vremena za vezu, ali kemiju ne možete zanemariti. Tate može slijediti dva pravila – nikada ne pitaj za prošlost i nikad ne očekuj budućnost. Smatraju da su pravila prihvatljiva, ali ubrzo shvaćaju da ih se nemoguće pridržavati. Hoće li Tate moći reći ne seksi pilotu koji živi preko puta njezinog stana? Hoće li Miles priznati sam sebi da osjeća nešto više od nezamislive požude za lijepom medicinskom sestrom?

Opasna ljubav sve epizode OVDJE.

Kako često „surfam“ internetom i želim se informirati o svemu vezanom uz knjige i trendove u književnosti, vrlo sam često na stranim portalima, blogovima, Instagram i Facebook profilima nailazila na fotografije i komentare vezane uz Colleen Hoover i njene knjige. Uvijek su to bili hvalospjevi, pozdravi, preporuke i upute o obveznom štivu.

Opasna ljubav 28 Epizoda Na Hrvatskom

Opasna ljubav je prva knjiga koju sam imala priliku pročitati od autorice Colleen Hoover, budući da sam za njezina djela saznala dosta kasno kada je svijet već bio poludio za njezinim romanima. Iako, to i nije toliko čudno s obzirom da ste do 2016.

Pratite nas na Facebooku ovdje

“Hopeless” mogli kupiti samo od izdavača Algoritam. Zahvaljujući mladoj izdavačkoj kući Nakladi Neptun, koja svake godine uoči Interlibera prevede po jednu njezinu knjigu, sada imamo kolekciju od četiri njezine knjige. Miles je samozatajan, rijetko ima osmijeh na licu i čini se da ga pritišće nešto strašno. Tate misli da je Miles nevjerojatno privlačan muškarac, a već pri njihovom drugom susretu noge joj se tresu i leptirići lete samo gledajući ga.

Opasna ljubav 28 Epizoda 2024

Tate pristaje na sve, ali želja je sve jača, a Milesova suzdržanost sve veća. U poglavljima knjige izmjenjuju se sadašnjost i prošlost prije šest godina, kada je Miles bio “smrtno zaljubljen” u Rachel, svoju najveću i prvu ljubav. Colleen Hoover doista ima veliki talent za pričanje običnih životnih priča na posebno strastven i zanimljiv način. Knjiga vas zarobi.

Opipljiva “kemija” između Tate i Milesa toliko je jaka da vam srce poskoči dok je čitate. Posebno mi se sviđa kako Hoover vješto opisuje čin ljubljenja i moć poljubaca. Nema psovki ni pretjerivanja. Hoover jednostavno ima mjeru. Preporuka: svakako pročitati.

Njezin vrtoglavi uspjeh potakla je književna blogerica Maryse Black koja je autoričin prvijenac Slammed ocijenila s pet zvjezdica. Colleen je rođena 1979. u Teksasu gdje je diplomirala socijalni rad. Prije književnog uspjeha radila je kao učiteljica i socijalna radnica. Živi u Teksasu sa suprugom i tri sina.