Sve vaše omiljene online serije na jednom mjestu.

Crni hleb 35 Epizoda sa Prevodom

Crni hleb 35 epizoda sa Prevodom, Crni hleb 35 epizoda, Crni hleb 35 epizoda 2024, Crni hleb 35 epizoda online za gledanje, Crni hleb 35 epizoda online s prijevodom, Crni hleb 35 epizoda online za gledanje. Cetin je rekao Asji da se od sada uvijek trebaju držati za ruke jer su sada zauvijek povezani jedno s drugim.

Crni hleb 35 Epizoda online za gledanje

Aasjin otac kaže Perveen da više ne uzima Meenu u usta, a ona mu odgovara da umjesto da joj sve to da, nauči svoju kćer, koja će ih, kao zmija, sve pojesti pred njezinim očima . Starija Selenina sestra pojavljuje se pred Helom. Aasjin otac odlazi k Aasji i kaže da je Mera pobjegla od kuće i njegov jedini grijeh je što Mera ima sestru kao on.

Crni hleb sve epizode OVDJE.

Crni hljeb. Ova turska serija je priča o mladoj djevojci po imenu Asi. Asije dolazi iz vrlo siromašne obitelji i živi vrlo teškim životom. Zajedno sa svojom obitelji bori se da prebrode sve nedaće i zajedno prožive te teške dane. Hoće li se njegova sreća promijenit.

Crni hleb 35 Epizoda Online s Prijevodom

Također joj kaže da dijete barem donekle sliči majci, ali njegovo dijete nimalo ne sliči njoj. Asije ga samo tužno gleda. Asije je, misleći na Bade, pitala Četina tko je ta djevojka, a Cetin mu je rekao da je djevojka njegova sestra, te se tako predstavila i Asije se ubio. Prepustio sam se drugome. Mera odlazi Parveen i želi je ubiti. Asije govori sestri da je sestra slučajno skliznula niz litic.

Pratite nas na Facebooku ovdje

Crni hleb 35 Epizoda Na Hrvatskom

Cetin i Asije iznenađeni su Badinim dolaskom. Dok joj Cetin vjeruje, Asije osjeća da s njom nešto nije u redu i sumnja, iako nema dokaza. Igra koju je Sajit pripremio za Asiju i Cetinu tjera ih da prolaze kroz vrlo teške trenutke. Ostajem bez kuće, što je za Salima veliki udarac.