Sve vaše omiljene online serije na jednom mjestu.

Sudar 16 Epizoda sa Prevodom

Sudar 16 epizoda sa Prevodom, Sudar 16 epizoda, Sudar 16 epizoda 2024, Sudar 16 epizoda online za gledanje, Sudar 16 epizoda Online s Prijevodom, Sudar 16 epizoda Na Hrvatskom, Riječ je o životu koji je seciran nesrećom četiri automobila, nakon što je izgubio suprugu i kćer u terorističkom činu, Kadir Adali odlučuje počiniti samoubojstvo u prometnoj nesreći, čime nenamjerno spašava svoj život i mijenja smjer sudjelovao u nesreći.

Sudar 16 Epizoda Na Hrvatskom

U mističnoj turskoj seriji Sudar, Kadir Adli suočava se s teškim gubitkom supruge i kćeri, te se osjeća krivim za njihove tragične sudbine. U pokušaju da si oduzme život u prometnoj nesreći, Kadir nenamjerno mijenja tijek svoje sudbine.

Sudar sve epizode OVDJE.

Sudar 16 Epizoda Online s Prijevodom

Za Dezmarin rođendan Demir joj priređuje zabavu i vatromet. Eksplozije koje su uslijedile nakon utakmice ne samo da su uništile grad, već su odnijele i Asli i Deniz živote. Qadir ne može prihvatiti činjenicu da su mu žena i kći umrle. Dolazi Veli i uzima Eileen od Zeynep, te od nje traži novac koji je uzeo Galip, a zatim će vratiti kćer.

Četiri automobila s četiri različite osobe uključene u strašnu nesreću, među njima Kadir, Zejnep, Kerem i Deuzemre.

Sudar 16 Epizoda online

Nakon nesreće, sudbina ih spoji na neočekivan način i nikada ih neće razdvojiti. Sudar donosi napetost, dramu i neočekivane obrate, istražujući kako nesreće mogu ne samo promijeniti živote pojedinaca, već ih i povezati na načine koje nikada nisu mogli predvidjeti.

Ovaj će sukob držati publiku zalijepljenu za ekran dok prati intrigantne obrate i uči kako se životi glavnih likova isprepliću nakon užasne nesreće.

Pratite nas na Facebooku ovdje

Sudar 16 Epizoda Online Za Gledanje

Nova turska serija “Sudar – Sarpisma” priča je o Kadiru, Zeynep, Veli i Cemre koji se slučajno sretnu na neželjenom mjestu i dožive veliku nesreću. Unatoč nesretnim događajima njihove će sudbine zauvijek biti povezane. Kadirov sukob sa Zeyneb dovest će njih četvero do prometne nesreće.

Vali je vlasnik Galipa. Počinje ga ucjenjivati ​​da opet mora prošvercati veliku količinu novca i Kerem dolazi kući, a otac ga grdi što ne može hodati. Majka govori Keremu da je otac u pravu, ništa im nije ostavio. Kerem govori majci da otac treba zahvaljivati ​​Bogu što ga nije ubio.